Science and Library School, Latymer Upper School

Latymer Upper School, London W6

About The Project

Despite our long association with Latymer we had to compete for this project. We demonstrated that the school could get a new building of the size required without demolishing the existing facilities, so there was no need for costly temporary science accommodation during construction. The new building forms the eastern boundary of the square at the heart of our master plan and provides a significant new landmark for the school. The library, on the ground floor, has full-height glazing connecting it to the square. The entrance to the building is alongside the Lower School; the two buildings are connected via links at upper and ground levels. The laboratories, arranged around a central atrium, are designed to be as flexible as possible, and all are naturally ventilated. 

Data

Client

Latymer Upper School, London

Value

£8.43

Area

London, W6

Date

2010

Location

London

Our Role

Architect And Lead Consultant

Science and Library School, Latymer Upper School Latymer Upper School, London W6